top

Contact


SC Smart Tools SRL
Adresa: Str. Aurel Vlaicu nr.70
Tel: 0254.742.120 ; 0726.216.116
E-mail: info@kukko-romania.ro


Keywords

scule profesionale, kukko, extractoare rulmenti, prese pivoti, unelte

 
Despre noi
 

KUKKO - Traditie si calitate din 1919

Compania a fost fondata de Alfred Kleinbongartz si de cumnatul sau Emil Kaiser in 1919 si astazi continua sa fie condusa in parteneriat si amplasata pe domeniile familiei.
Numele comercial KUKKO deriva de la initialele fondatorilor.

Calitatea

De decenii deja, numele KUKKO reprezinta tehnologia de varf in domeniul dispozitivelor extractoare de cea mai inalta calitate. Cu fiecare unealta pe care o fabricam, noi intarim standardele de calitate pe care le-am impus ca lideri de piata.

Toate sculele extractoarele sunt proiectate si dezvoltate de proprii nostri ingineri, testate in cele mai extreme conditii de catre Departamentul nostru de Cercetare si Dezvoltare, apoi finisate, sofisticate si permanent imunatatite.

Seria de extractoare cu doua brate "Tip 20", numeroasele unelte fabricate la comanda pentru aplicatii in industria de automobile, uneltele hidraulice si orice alt produs KUKKO isi arata adevaratele calitati in momentul utilizarii efective, mai ales in conditii de solicitare mare.

De multi ani deja numerosi producatori importanti de automobile se bazeaza pe experienta noastra in domeniul uneltelor de orice fel. Pe langa gama de produse KUKKO standard, noi servim industria de automobile si ca partener si furnizor de sisteme de unelte dedicate. Intr-adevar, uneltele KUKKO sunt mentionate in aproape toate manualele de reparatii auto.

Specificatiile de calitate si standardele pe care noi le-am dezvoltat servesc drept piloni ai conceptului nostru de calitate. Sistemul nostru de management al calitatii este deplin implementat si in deplina concordanta cu prevederile DIN EN ISO 9001, privitoare la dezvoltarea sistematica si corecta orientata a calitatii.

Introdus si certificat in 1995, sistemul nostru de management al calitatii a fost in permanenta revizuit si imbunatatit, audiat in repetate randuri de catre un specialist independent, care l-a studiat, testat si re-certificat.

 

Cuvinte cheie
scule profesionale, kukko, extractoare rulmenti, prese pivoti, unelte

bottom

Copyright © SC Smart Tools SRL       |       Site realizat de Web Style Expert